Един от най-популярните фенове на ЦСКА - Здравко от култовия дует "Ритон", коментира разпалено пред "Меридиан Мач" актуалните събития около любимия му клуб.

Майкъла: Накрая да не станем Царско село-ЦСКА-Ловеч-Обеля

Майкъла: Накрая да не станем Царско село-ЦСКА-Ловеч-Обеля

Вижте какво каза той

"Гриша Ганчев се е обградил от "капацитети" с провинциално мислене, присъщи на клуб от централната част на България. Човекът дава пари, които изчезват и се харчат за тотални простотии! На терена ЦСКА е като дъга, чиито цветове са от кожата на футболистите. Стойчо Стоилов не знам от къде ги рови тези играчи.

В ЦСКА 1948 играят млади и надъхани лъвчета, които имат клубно самосъзнание. При нас такова нещо няма. И нищо чудно, като се срещнем на "Армията" да ни думнат!

Милош Крушчич: Ще бъде трудно ЦСКА да догони Лудогорец

Милош Крушчич: Ще бъде трудно ЦСКА да догони Лудогорец

Наставникът не знае дали ще продължи да води "армейците" през следващия сезон

Свалям шапка на феновете на Левски. В изключително трудния момент, в който клубът им беше на ръба на пропастта, те се събраха и с общи усилия успяха да го спасят, доколкото е възможно. Ние за толкова години 500 лева не сме събрали за ЦСКА. Не знам какво е решението на проблемите на "Армията" но нещата не отиват на добре. Но и да се ядосвам, нищо няма да мога да променя. Остава ми само да си сипя едно уиски и да се успокоя, докато не прочета поредната дивотия на тези, които са обградили Ганчев", каза певецът.