Футболистът на ЦСКА Валентин Антов бе един от най-добрите на терена по време на Вечното дерби между "армейците" и Левски. Той бе избран за Играч на мача, което беше и първа подобна награда на Антов.

"Минаха няколко дни, но емоциите си остават. видяхме нашите грешки, направихме анализ, има върху какво да работим, винаги има напрежение при такъв мач, играем срещу Левски, ние сме ЦСКА. То приключва като започне двубоя", коментира Антов в интервю за предаването "Домът на футбола" в ефира на DIEMA SPORT.

Снимка 467573

Източник: LAP.bg

"Да стана играч на мача е сбъдната мечта, бях още дете, когато стартирах с ЦСКА, когато те бяха в Трета лига. Неописуемо беше, когато станах най-младия капитан на ЦСКА. Това е голямо постижение и голяма тежест. Мисля да показвам на феновете, че трябва да се развивам още, аз съм на 19 години", добави играчът на ЦСКА.

ЦСКА се похвали с най-много национали

ЦСКА се похвали с най-много национали

Проверката с Беларус ще се изиграе на 26 февруари

"Определено има разлика, с всеки мач израствам, уча се от всички треньори, тепърва ще надграждам, за мен е важно да съм на терена, да играя, искам да съм полезен на отбора, всеки треньор ме вижда на определена позиция. Сега съм щастлив, тъй като е много ценно да можеш да играеш на две различни позиции", каза още Антов.

"Професионален футболист съм, опитвам се да съчетавам нещата с ученето, засега се справям и се надявам да продължа така. Не трябва да се пренебрегва образованието, което може да ми помогне и във футбола. Фокусиран съм върху футбола, искам да спечелим титла и купа с ЦСКА. Ние сме ЦСКА играем във всеки мач за победа, ще се борим до край за титлата. В отбора има отлична атмосфера", добави младокът.

"Винаги е голяма чест да получиш повиквателна за националния отбор, ако получа шанс за изява ще дам всичко от себе си да помогна на отбора. Имаме голям шанс за класиране на Евро 2020, всеки един от нас ще даде максимума от себе си", коментира Антов повиквателната си за националния отбор.

Антов: Дадохме всичко от себе си, но не се получи

Антов: Дадохме всичко от себе си, но не се получи

"Винаги искаш да спечелиш дербито"