Футболистите и служителите в ЦСКА очакват да получат заплатите си от новия собственик Прамод Митал. Това съобщи човек, близък до клуба в Борисовата градина.

Според добре проверена информация  на "Топспорт" индиецът ще раздаде следващите заплати на "Армията". Това ще стане, след като в Борисовата градина официално обявят новината, че клубът преминава в ръцете на индийския милиардер.

Играчите трябваше да получат месечните си възнаграждения до 5 ноември, но забавянето от две седмици вече изнерви не само тях, но и всички работещи в ЦСКА. Част от футболистите взеха премии след мача с Марек (2:0), който върна "армейците" на второ място и според вътрешния правилник се раздават бонуси.

Футболистите, които не попаднаха в групата за двубоя и най-вече служителите, все още не са получили и стотинка.

"Никой нищо не знае. Пламен Марков само вдига рамене и казва, че и той чака. Когато има забавяне на парите пък никой от ръководството не се вясва при нас", недоволстваха играчите.

Близки до клуба споделиха, че сегашният собственик Васил Божков няма никакво намерение да раздава заплати и разчита на новия шеф да изчисти задълженията му към играчите.

"В клуба цари пълно неведение. Има вариант, при който може да ни раздадат заплатите със задна дата. Ако новият собственик обаче не желае да го направи, може да вземем пари чак догодина", споделиха на "Армията".