ЦСКА се похвали с успешен старт на кампанията "Специални гости на "Армията". Тя има за цел да запознае децата с историята, традициите и успехите на "червените".

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич ще даде шанс на млади таланти в контролата с Арис

Крушчич ще даде шанс на млади таланти в контролата с Арис

Феновете на "армейците" ще трябва да са с повишено внимание в Солун

"Първите наши "Специални гости" бяха юношите от Академия ЦСКА, а през последната седмица ни посетиха последователно учениците от столичните 125 СУ "Проф. Боян Пенев" и 140 СУ "Иван Богоров". Те взеха участие в дискусионна лекция, изгледаха филм за славната армейска история, снимаха се в съблекалнята, на трибуните и пистата и дори имаха възможност да стъпят на тревата на "Армията". Децата посетиха музея и се разходиха по "алеята на славата", след което се срещнаха с легендарните Димитър Пенев, бай Добри, Христо Запрянов и бившите футболисти и настоящи треньори в Академията - Владимир Манчев и Ивайло Иванов. Малчуганите бяха изключително развълнувани, снимаха се и си взеха автографи за спомен. Димитър Пенев им подари книгата "70 години слава", която ще остане завинаги в училищната библиотека. Директорът на Академията Пауло Кардозо запозна момчетата с условията, на които трябва да отговарят, ако искат да станат част от школата и ги окуражи да не спират да следват мечтите си.

Снимка 452847

Източник: cska.bg

Кампанията продължава с пълна сила, като вече има желаещи да ни гостуват от всички краища на България. За записвания ни пишете на press@cska.bg", пиша от ЦСКА на сайта си.