Дали заради липсата на новини от ЦСКА покрай паузата за мачове на националните отбори или поради друга причина, всеки ден се появява поне по една "новина" за футболист на "червените", който ще бъде изгонен през лятото.

Обявиха Жараир Шагоян за "менте", а човекът играе за националния отбор на Армения... "Изгониха" първо него, после Бисмарк Чарлс и други. А истината е съвсем друга - в момента всички в клуба мислят само за мачовете и титлата на България. Няма никакви планове кои да си тръгнат след края на сезона, разбра ТОПСПОРТ. Това не е тема в ЦСКА и всички футболисти могат да бъдат спокойни, да тренират и да се възползват по най-добрия начин от шансовете, които им дава треньорът Саша Илич по време на официалните срещи и контролите.

Явно се цели да бъде вкарано напрежение в съблекалнята на тима преди важните мачове през април, но това няма да се получи.

Както вече информирахме, няма интерес и към нов играч от Норвегия, каквито спекулации се появиха през миналата седмица. По лятната селекция се работи, но имената се пазят в строга тайна и ще бъдат обявени от клуба, стане ли даден трансфер реалност.

ЦСКА без Иван Турицов срещу Черно море

ЦСКА без Иван Турицов срещу Черно море

Бранителят все още не е подновил пълноценни тренировки със съотборниците си