ЦСКА също съобщи, че на мача със Зоря в Украйна в крайна сметка ще има публика. Ето какво съобщение се появи в сайта на "червените":

"Армейци,

След настоятелни и продължителни преговори с местните здравни власти, Зоря Луганск все пак успя да си извоюва правото срещата с ЦСКА от поредния кръг в Лигата на конференциите да се играе с публика при разрешен капацитет от 70% на стадион "Славутич арена". Днес по обяд клубът от Запорожие уведоми за промяната българския си съперник и отделните подразделения на УЕФА.

Миналата седмица институциите забраниха зрителите по трибуните, но в крайна сметка под натиска на украинските участници в евротурнирите Шахтьор, Динамо (Киев) и Зоря, бе направено изключение при положение, че всички привърженици имат "зелен сертификат" за завършена ваксинация или негативен ПСР тест.

Независимо малкото време за организация, ако има желаещи фенове на ЦСКА да посетят мача, те ще бъдат настанени в Сектор 14 на стадион "Славутич Арена".

За армейската публика са отделени 500 билета, които са на цена от 150 украински гривни (около 5 евро) и могат да бъдат закупени онлайн на този линк:

https://musin.frontmanager.com.ua/PublicAPI/TicketWidgetSvg.aspx?__uid=Ta5JH9pMr3Hua66w8o6Wrw&event=1993109997

Призоваваме всеки, решил да пътува до Украйна, да се информира предварително за условията и ограниченията, които местното законодателство изисква за влизане в страната по време на пандемията.

https://www.mfa.bg/bg/covid19map/Europe/ukraine

Освен стандартните и задължителни сертификати и тестове, всеки е длъжен да има медицинска застраховка от регистрирана застрахователна компания в Украйна, покриваща КОВИД-19 за времето на престоя".

Дисциплинарната комисия отложи решението си за ексцесиите на мача ЦСКА - Локо (Пловдив)

Дисциплинарната комисия отложи решението си за ексцесиите на мача ЦСКА - Локо (Пловдив)

Вижте наказанията