Според всекидневника "Меридиан мач" ЦСКА се очаква да продаде нападател. Този извод произтича от привличането на голмайстора на Дунав Ахмед Ахмедов.

Потвърди се новината на ТОПСПОРТ: Ахмедов вече има договор с ЦСКА

Потвърди се новината на ТОПСПОРТ: Ахмедов вече има договор с ЦСКА

Нападателят коствал 120 000 лева на "армейците"

В момента абсолютен титуляр при "червените" е Али Coy. На същата позиция могат да играят още Антъни Уот и Евандро. С идването на Ахмедов централните нападатели стават четирима, което е твърде много дори за клуб с големи амбиции като ЦСКА.

Най-вероятно Али Coy ще бъде продаден през зимата, като към него има най-голям интерес. Към нападателя от Гамбия имаше интерес още през есента от Саудитска Арабия, а това означава и много сериозни постъпления в касата на "армейците". Освен това, продажба на Coy ще реши и проблемите на ЦСКА с чужденците извън ЕС, тъй като таранът все още няма европейски паспорт.

По правило точно ЦСКА успява да продава част от звездите си по време на паузата. Преди година Кирил Десподов беше трансфериран в италианския Каляри, а Мауридес премина неуспешен пробен период в Рапид (Виена). След това беше спазарен с китайския Чанчун Ятай.

Евандро трябва още да израсне с червената фланелка и със сигурност може да вдигне цената си. Тони Уот засега е основно със статут на резерва, но шотландецът със сигурност ще се опита да се намеси в борбата за титулярно място през пролетта.

Снимка 425607

Източник: Официален сайт на ЦСКА