В деня на българската армия, столичният гранд ЦСКА използва случая да загатне как ще изглежда новият екип на първия отбор от следващия сезон. На него ще фигурира символът на националната армия, а именно лъвът.

ЦСКА честити празника на Гриша Ганчев

ЦСКА честити празника на Гриша Ганчев

"Армейците" отправиха и още поздрави

"Армейци,

Днес, на 6 май, в Деня на храбростта, имаме привилегиятa да обявим, че през новия сезон ЦСКА ще носи на екипите си символа на Българската армия. Гордият и непобедим лъв, израз на доблестта и непобедимостта на българските воини в защита на Родината, ще бъде поставен на левия ръкав, а друг емоционален акцент върху новата червена фланелка, ще бъде посланието "С Нами Бог", традиционно изобразявано върху старите бойни знамена в различните Национално-освободителни войни.

ФК ЦСКА 1948 постави високи цени на билетите за феновете на ЦСКА

ФК ЦСКА 1948 постави високи цени на билетите за феновете на ЦСКА

Сумата варира между 20 и 35 лева, съответно за секторите "Г" и "В"

ЦСКА и Българската армия са генетично и неразривно свързани още от създаването на клуба през 1948 година. През времето на това ползотворно сътрудничество са постигнати най-големите успехи в родния футбол и българския спорт. Нашето желание е да продължим да отстояваме всички армейски ценности и добродетели, благодарение на които през годините са завоювани огромни успехи и спортна слава за България и същевременно винаги са били водещо кредо и пример за нашите спортисти.

ЦСКА взе решение за своя капитан Петър Занев

ЦСКА взе решение за своя капитан Петър Занев

Почти сигурно няма да остане в клуба след края на сезона

Осъзнаваме огромната отговорност, но сме убедени, че с този акт на армейско вдъхновение ще продължим да браним още по-всеотдайно и с несломим морал честта на най-великия български клуб, а харизмата и героизмът на нашите воини и техните исторически подвизи ще окрилят и занапред всички, обичащи ЦСКА", написаха "червените" на официалната си страница.