Календарите на ЦСКА за новата 2023 година, както и още коледни изненади, ще бъдат пуснати в продажба днес в 19:00 часа в онлайн магазина, а от утре и във физическия на стадион "Българска армия", информираха от клуба.

"Идеята за новия календар е логично продължение на кампанията ни за абонаментните карти за сезон 2022/23 г. Стремежът ни е да обърнем специално внимание на вас - нашите фенове, защото всички вие сте част от отбора.

Всички вие сте ЦСКА.

Снимка 597316

Източник: cska.bg

Избрахме хора с най-различни професии, възраст, пол и родно място, за да покажем нагледно колко разнообразна и цветна е палитрата от армейски привърженици. Участието им в календара, заедно с целия отбор на ЦСКА, треньорски щаб, масажисти, доктор, Стойко Сакалиев, бай Добри и Орландо е знак, че всички ние сме едно цяло и че всеки "червен" запалянко е "ЕДИН ОТ НАС".

Снимка 597320

Източник: cska.bg

За настолния календар попитахме всеки един от феновете "Какво за теб е ЦСКА?". Отговорите им, които ще намерите изобразени из страниците, илюстрират по чудесен начин какво таим в сърцата си, когато чуем ЦСКА", пише в сайта на клуба.