Ръководството на ЦСКА ще последва добрата практика, наложена от големия враг Левски и също пуска в продажба виртуални билети за своите домакински мачове. Идеята стартира веднага с подновяването на първенството, тъй като е добре известно, че срещите ще се провеждат при закрити врата.

В продажба вече са виртуални билети за мача срещу Локомотив (Пловдив) на 14 юни. Тяхната цена е 10 лева, а събраните средства ще бъдат предоставени на школата на клуба.

Пускат фенове на Левски - ЦСКА?

Пускат фенове на Левски - ЦСКА?

"Сините" ще настояват да има публика на мачовете от Първа лига

Ето и цялата информация от официалния сайт на "червените":

"Армейци,

ЦСКА пуска в продажба виртуални билети за първия си домакински мач след подновяването на футболното ни първенството. Двубоят от XXVI кръг е насрочен за 14 юни (неделя) от 21:00 часа на "Армията" и заради пандемията от коронавирус ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата).

При промяна на ограничителните мерки и допускане на публика на стадиона, всеки притежател на абонаментна карта или виртуален билет, ще може да посети срещата и да подкрепи любимия отбор, при спазване на задължителните изисквания за безопасност.

Всички събрани средства ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, за да подпомогнат развитието на детско-юношеската школа на клуба.

Цената на виртуалния билет е 10 лева.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец". От днес билети ще се продават и във фен магазина на "Армията", пишат от клуба.

За Сектор "Найденов", Дърпатов президент и как може да бъде заличен ЦСКА 1948

За Сектор "Найденов", Дърпатов президент и как може да бъде заличен ЦСКА 1948

И какви ангажименти е поел Ганчев