Голмайсторът на Дунав (Русе) Ахмед Ахмедов ще премине в ЦСКА през зимата. ТОПСПОРТ научи, че "червените" ще платят за правата на нападателя 120 хил. лева.
Сделката е договорена между боса на клуба от "Армията" Гриша Ганчев и вече бившия собственик на "драконите" д-р Симеон Симеонов.
Ахмедов бе желан и от Левски. "Сините" дори са имали принципна договорка с Дунав и самия футболист. Офертата на 26-кратните шампиони е била 100 хил. лева.
Източник: LAP.bg
След това обаче в битката за подписа на голмайстора се намесва и ЦСКА. "Червените" са изпратили по-добра оферта за Ахмедов, която е приета от Дунав. Левски е отказал да наддава.
Така Ахмед Ахмедов може да се счита за сигурно ново попълнение на водения от Милош Крушчич отбор.
От началото на сезона 24-годишният футболист има 6 гола. Името му се спрягаше и за трансфер в Черно море.
Holmar
на 12.11.2019 в 21:08:48 #86Emblemata на 12.11.2019 в 20:43:16#130 Тоя пак изтреще тотално Казах му, че господин Ганчев ни подкупва с морски дарове Гладно прасИе ярма сънува
fanty
на 12.11.2019 в 20:41:05 #85да ама на германски Alex означава "руски минет по пловдивски" демек кyрва от пловдив
Triono
на 12.11.2019 в 20:30:52 #84На френски е fruit de mer , от там идва Перги, англетата са seafood, ама щом е манджа българина предпочита да минава през френското.
Holmar
на 12.11.2019 в 20:16:34 #83Aмеба шопска,кви морски дарове е селяк вмирисан..Емблема ли си екзема ли...Сядай и пиши-най-вкусните лефер,зарган,паламуд и калкан са Черноморските Тъпа гайда-ходи си купи испански лефер или гръцки сафрид или датски зарган -нищо общо,само имената същите,ходи рупай чилийски миди и черноморски-после говори,ако искаш и гръцки бели миди пробвай Коле,расов тъпако-няма такъв филм морски дарове-два вида риба никога не се смесват,камо ли с миди,омари,октоподи Губиш вкус,усещане Най-хубавата риба е прясната дива риба-от цаца от калкан,на не повече от 3 до 5 часа.. Аре ходи рупай стриди и снежни крабове че истинаха
abumusadalzarcaui
на 12.11.2019 в 20:06:22 #82А в Бургаския залив всичко излиза: морски дарове,банани,захар,овце,всичко зависи от това какъв кораб ще потъне! С овцете е най-неприятно!
Аlex
на 12.11.2019 в 19:39:20 #81Бичкия,сьомгата измести шарана в България.От мен да го знаеш.
Triono
на 12.11.2019 в 19:22:56 #80'ко щете вярвайте, но тук в Монреал почна вчера да вали надвечер сняг и набафка 20 см. сега все още прехвърча сняг, но го дават да спре към обяд. Альоша к'ви 500 кила е майна! От сьомгата като изядеш едно парче колкото средна човешка длан и така те задънва, че не можеш си поемеш въздух, бахти и рибата ти казвам, иначе е страшно вкусна
Triono
на 12.11.2019 в 19:17:45 #79abumusadalzarcaui не, не е причината за рзличния вкус е различната концентрация на сол в Черно море и Средиземно или океаните. Альоша става и със замразена норвежка или каквато намериш там в Пловдив, размразяваш и прилагаш по-горната процедура, с'я ако нямаш и кедър , положението става сложно, предполагам ще ползваш родопска мура.
abumusadalzarcaui
на 12.11.2019 в 19:15:11 #78Жълтур Купуваш нормална домашна сьомга,слагаш я на дъската за рязане,започваш да и говориш :”..ЦСКА има 31 титли,3 полуфинала в ЕКТ,Стоичков,Бербатов,Пенев..” и ще имаш анти-припс рибка ,демек подивяла!
Аlex
на 12.11.2019 в 19:05:25 #77Бичкия,къде я предлагат тая прясна дива сьомга у нас е,нашия?Ай намери ми и ще ти взимам по 500 кила на седмица. Ша изкараш някой лев за парно зимата.
abumusadalzarcaui
на 12.11.2019 в 18:58:08 #76Трион Всичко е ясно, от естествената тор е?! А рибите които изброи ,са със съдържание от 2/4 от Менделеевата таблица + 20 техни изотопа! Вечер рибите фосфоресцират ,а и нали са пасажни рибоци се зареждат с обеднен уран в Севастопол и се обогатяват около Керченския проток! Ако искаш прясна и вкусна храна Тайланд и Корея са чудесни дестинация,а рибите живеят в най-големият възможен филтър на Земята(Световния океан )
Triono
на 12.11.2019 в 18:45:35 #75abumusadalzarcaui НЯМА ПО-ВКУСЕН АНАЛОГ ОТ ЧЕРНОМОРСКИЯ НА КОЯТО И ДА Е БИЛО РИБА! Ядеш примерно гръцки сафрид и после български разликата от земята до небето, да не говоря за лефер, паламуд, кефал, илария, калкан, зарган ....
Triono
на 12.11.2019 в 18:37:53 #74Альоша, Пущам ти безплатно рецепта , 'щото съм добър по душа. Вземаш кедрова дъска с размери 40 см х 16 см х 1 см., потапяш във вода и седи така 3-4 часа. После изваждаш и слагаш върху нея предварително осолено и наръсено със смлян чер пипер филе от канадска тихоокеанска или атлантическа дива сьомга с кожата към дъската. Палиш барбекюто (дървени въглища или газ) наместваш го на ниска температура, ръгаш дъската с филето и затваряш . Вадиш след около 30 мин. и ядеш.
abumusadalzarcaui
на 12.11.2019 в 18:34:01 #73Кой има 32 титли?
abumusadalzarcaui
на 12.11.2019 в 18:32:57 #72Каква риба у черно море! Само румънски,руски,украински ,турски,азербайджански и бай ганьовски фекалии плуват в този гьол!
abumusadalzarcaui
на 12.11.2019 в 18:29:55 #71Браво на Ганчев ,пак е окрачил Лефска! Чудница!
Аlex
на 12.11.2019 в 18:27:33 #70Гъзиран припс,сам ли почна да си говориш и да се попряваш.И твоята не е лесна.
fanty
на 12.11.2019 в 18:01:17 #69*сьомга
fanty
на 12.11.2019 в 18:00:44 #68Абе бoклук, ти дьо га си виждал само на етикет през витрината на магазин, като си ходил веднъж месечно на профилактичен преглед при ветеринарния лекар в областния град
fanty
на 12.11.2019 в 17:57:03 #67Ха, онова изпражнение, льоната, пак се появи, Деева деебила дедва