Треньорският щаб на ЦСКА е решил даде нов шанс на Григор Долапчиев, пише "Меридиан мач". Рожбата на „червената" школа изкара един сезон в македонския Хоризонт (Турново). Наемът обаче изтече и сега Долапчиев се завръща в родния си клуб. Нападателят ще пътува с отбора за дългия зимен лагер в Турция. Ако Долапчиев покаже израстване, със сигурност ще бъде част от групата на ЦСКА за пролетния полусезон.

Стойчо Младенов е решил да даде шанс и на още няколко юноши. Техният списък ще бъде ясен в началото на януари, когато отборът се събира за първа тренировка. Със сигурност Радой Божилов също се ползва с доверието на Стойчо Младенов и Анатоли Нанков. Атакуващият полузащитник загатна за голям потенциал и шансовете му да остане за постоянно част от първия тим не са малки.

В контролите през тази година Младенов даде възможност за изява на поне два отбора талантливи юноши. Открояват се имената на Юлиян Чапаев, Пол Александров, Борислав Чорбаджийски, Васил Попов, Ангушев, Аспарухов и още няколко други. Бъдещето на ЦСКА изглежда подсигурено до някаква степен заради тези момчетата. Според специалистите и в по-малките набори има играчи, които разполагат с отлични качества.