Футболист с прякор Том очакват в ЦСКА за старта на зимната подготовкa, информира "Дарик". Не става въпрос обаче за звездата на Литекс, а за негов сънародник. Бразилецът е собственост на един от популярните клубове в родината си – Палмейрас, но реално е причислен към Б отбора на тима от Сао Паоло.

Том е атакуващ халф, а през миналия сезон е записал едва шест мача за втората формация на Палмейрас. През месец декември миналата година той е бил част от сборен отбор от млади бразилски таланти, които са провели тренировъчен камп в Европа, където са били предлагани на съгледвачи.

От Борисовата градина потвърдиха за пристигането на този футболист, като на този етап информацията за неговите качества е крайно оскъдна. По всяка вероятност той ще изкара първият подготвителен лагер на ЦСКА в Поморие, след което ще бъде решено дали пробният период ще бъде удължен и по време на лагера на „червените“ в Испания.

Лично шефът на Надзорният съвет на ЦСКА Александър Томов съдейства за пристигането на бразилеца на проби при "армейците".