Помощник-треньорът на ЦСКА - Тодор Янчев е на мнение, че "армейците" трябва да бъдат постоянни в своите изяви, ако искат да спрат шампионската хегемония на Лудогорец. Бившият "червен" капитан е на мнение, че с всеки мач футболистите на тима се подобряват и физически, и игрово. Ето какво още каза той пред БНТ:

Алън Пардю търси футболисти за ЦСКА в Мароко, дава идеи и за новия стадион

Алън Пардю търси футболисти за ЦСКА в Мароко, дава идеи и за новия стадион

"Този клуб е имал страхотни моменти в миналото"

"Нашият отбор разполага със солидно ядро, което от мач на мач се подобрява както физически, така и игрово. Нямахме време да изпипаме детайлите. Но като моментно състояние от тези месеци, които влязохме в ЦСКА, взехме максималното, което може да вземем. Имаме нужния потенциал да бъдем водеща роля в първенството. При Лудогорец нещата са по-различни. Имаха време за селекция и подготовка. При тях има сработеност, което им дава предимство.

Ние и Левски не сме вярвали, че ще се стигне до хегемонията на Лудогорец. Всичко си има своето обяснение за случилото се през последните 10 години. Няма как дербито ЦСКА - Лудогорец да е по-голямо от ЦСКА - Левски. Докато двата колоса имат своите верни фенове, това ще продължи.

Ако искаш да станеш шампион, трябва да имаш постоянство. Да не губиш точки срещу аутсайдерите. С три мача по-малко сме и отлични показатели, това говори за една сериозност в целия клуб".

Анатоли Нанков: Стойчо не се примирява с второто място, за него то е провал

Анатоли Нанков: Стойчо не се примирява с второто място, за него то е провал

"Мачовете с Лудогорец са важни, но не и решаващи"