Универсалният футболист на ЦСКА - Тибо Вион получи наградата си за играч на 21-вия кръг в efbet Лига, след като вкара два красиви гола срещу Ботев (Враца) при успеха с 3:0.

"Искам да благодаря на всички които са гласували за мен и отново да изразя мото задоволство от играта, която показахме. Започнахме сезона много успешно. Два гола като дефанзивен играч, да - може да се каже, че бях изненадан. Особено от втория от такава голяма дистанция. Аз имам увереност да стрелям от такива разстояния, но беше красив гол и може да се каже, че бях изненадан от себе си.

Черно море в кошмарна серия срещу ЦСКА

Черно море в кошмарна серия срещу ЦСКА

Ето каква е тя

Това е тактическа постройка, аз като флангови дефанзивен играч трябва да чакам избита топка, да пресека контраатака или ако ми се отдаде възможност да шутирам както стана срещу Ботев Враца. И те имаха свооите положения, за наше щастие не успяха да ги реализират. Мисля, че след това се коригирахме и не им дадохме шансове през втората част.

С Нестор Ел Маестро работим много повече тактически. През подготовката наблегнахме на тактика и физическа подготовка. Мисля, че се справихме доста добре. Щом на този етап ние с Черно море сме в челото смятам, че този мач е от изключително значение за развитието на шампионата.

Това, което най-много отличава нас от Черно море и Лудогорец са нашите фенове, защото навсякъде се чувстваме като у дома си с тяхната подкрепа. Що се отнася до Черно море те правят добър сезон, но ние сме всяка година в битката за титлата. Ние сме по-добри като отбор от Лудогорец и сега е моментът да го покажем в оставащите мачове.

Скаршем: ЦСКА е най-големият клуб в България и нашата цел е да бъдем на върха

Скаршем: ЦСКА е най-големият клуб в България и нашата цел е да бъдем на върха

"Адаптирах се бързо, момчетата много ми помагат"

В ЦСКА съм играл на различни позиции - десен бек, десен халф, дефанзивен халф, ляв бек, само вратар не съм бил. Никога не съм имал претенции на какъв пост ще играя, важно е да съм на терена и да помагам на отбора.

Мачът с Черно море в събота е от голямо значение, имаме равни точки и те са ни пряк конкурент. Но шампионатът не свършва с двата мача срещу Черно море и Лудогорец. Остават много други срещи, които трябва да спечелим", добави французинът.

Джони Велинов: Сблъсъкът на "Тича" ще определи доста неща и занапред

Джони Велинов: Сблъсъкът на "Тича" ще определи доста неща и занапред

Ето какво каза