Стойко Сакалиев коментира треньорската смяна в ЦСКА. Ето какво каза бившият футболист на "армейците":

"Въпросът за треньорската смяна в ЦСКА е много обширен. Трудно ми е да кажа дали трябваше да се стига до нея. В крайна сметка човекът, който издържа клуба, трябва да вземе решението. Вече е взето, а дали е правилно - бъдещето ще покаже.

Аз гледах мачове на отбора от Етър до Арда. Това, което ми липсваше в тях, бяха головите положения, а и головете.

Стойчо Младенов поискал седемцифрена сума в евро, за да се завърне в ЦСКА

Стойчо Младенов поискал седемцифрена сума в евро, за да се завърне в ЦСКА

Любослав Пенев твърдо е отказал да се върне в Борисовата градина

Самата игра не мисля, че беше слаба, но нещо бъркахме в последния пас и завършващия удар. Безспорно е, че резултатите са лоши и кризата е повече на резултатите, отколкото игрова. Така че смяната е и правилна, и не е. Затова казвам, че само ръководството най-добре може да прецени трябваше ли да се стига дотук. Виждате, че много по-големи отбори, като Барселона и Ювентус изпадат в кризи, но там хората разсъждават по друг начин и търпението към треньорите е по-голямо. При нас не е така и за съжаление една от грешките, които се допускат редовно, е честата смяна на треньорите.

Златомир Загорчич: Потърсиха ме от ЦСКА, говорихме няколко пъти

Загорчич: Потърсиха ме от ЦСКА, говорихме няколко пъти

"Засега съм в Нови Сад и изчаквам"

Оттук-нататък, на когото и да се спрат, важното е да има възход и да насочи отбора в правилната посока, да стане по-завършен. От трите имена, които чувам, най-често се спрягат - Златомир Загорчич, Стойчо Младенов и Александър Томаш. Поне за двама съм твърдо "за". Младенов ми е бил треньор, а Томаш - съотборник, но и него съм го наблюдавал внимателно и като треньор. Той е млад и амбициозен, иска да се развива непрекъснато и видяхте какви добри неща постигна с Берое, а преди това стигна и до бараж за Лига Европа с Верея.

За Стойчо Младенов също мога да кажа само добри думи. Не че Загорчич не ги заслужава, но него просто не го познавам добре, както и методите му на работа. Който и да дойде, му пожелавам успех, но на никого няма да му е лесно", каза Сакалиев пред "Мач Телеграф".

Стойне Манолов: Любо Пенев е възможно най-добрият избор за ЦСКА

Стойне Манолов: Любо Пенев е възможно най-добрият избор за ЦСКА

"На този етап обаче никой не се е свързал с мен"