ЦСКА е в напреднали преговори с флангови футболист от португалското първенство, съобщава "Тема Спорт". Развитие по сделката се очаква да има в началото на годината, като играчът е пожелан лично от треньора Стойчо Младенов, който има солидни контакти на Иберийския полуостров. Договорът на крилото изтича в края на сезона, като от "Армията" ще опитат да се възползват от ситуацията и да го привлекат срещу символична трансферна сума.

ЦСКА и Левски с интерес към Ивелин Попов

ЦСКА и Левски с интерес към Ивелин Попов

Двата столични гранда се интересуват от бившия капитан на националния отбор

При негативен отговор от страна на набелязания футболист в Борисовата градина имат готови варианти с други португалоговорящи играчи. Както е известно Стойчо Младенов умее да намира качествени попълнения от Югозападна Европа, като още при първия му престой начело на ЦСКА една от звездите на тима бе крилото Жоао Брито. Дори и последния път, в който Екзекутора на Ливърпул води армейците, той успя да намери качествен флангови играч от Португалия, въпреки огромните финансови затруднения, които клубът изпитваше - миналия през младежките формации на Ливърпул Тони Силва.

ЦСКА със сигурност ще опита да привлече външен полузащитник по време на зимната пауза, тъй като в момента за две позиции се борят едва трима футболисти. Освен, че ще опитат да си осигурят крило на "Армията" са насочили усилията си към креативен халф и краен защитник.