Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов похвали своите футболисти за силното полувреме срещу Черно море, оказало се достатъчно за важната победа над "моряците" с 2:0. "Червеният" треньор възнегодува остро срещу програмата на неговия тим, която облагодетелствала конкурентите им от Лудогорец.

ЦСКА - Черно море 2:0 в мач от efbet Лига

ЦСКА спря мощната серия на Черно море и се приближи на шест точки от върха

"Армейците" свършиха своята работа за едно полувреме

"Още първото полувреме можеше да си решим мача. Имахме още две стопроцентови ситуации. Но и 2:0 беше достатъчно. Искаше ми се и трети гол. Знаеше се от какъв мач идваме отпреди 72 часа. Подчертавам 72 часа. Можеше нашият мач да е понеделник. Това са тънки моменти и подсказва тенденцията към ЦСКА. На Лудогорец разрешават да играят в понеделник, на нас не. Играем на по-малко от 72 часа. Това е в ущърб за нас. Кой каквото иска да казва. Аз казвам това, което мисля. Да не се отвличаме обаче в други теми. Много силно първо полувреме, второто започна да личи умората. Намериха сили момчетата да надделеем категорично над Черно море. Поздравления за тях.

Бивши "армейци" правят фурор в Португалия

Бивши "армейци" правят фурор в Португалия

Белтраме и Енрике Рафаел с отлични изяви за Маритимо

Ние мъдрост все още нямаме. Целта беше да ги пресрещнаме малко по-напред или в средната третина на терена. Самата умора си каза думата и на определени моменти отстъпвахме и тази креативност не я постигнахме, която искахме. Грабнаха шанса някои футболисти. Непостоянството се дължи на много причини. Вярвам на техните качества и разчитам на тях.

Още два тежки двубоя, където трябва да излезем крайни победители. Имаме качества, имаме възможността. Дай Боже да възстановим футболистите и 90 минути да бъдат свежи. Имаме професионалисти с нужните качества. Трябва да играем на върха на възможностите си", каза още треньорът на ЦСКА.

Паро Никодимов: Враговете на ЦСКА не спят!

Паро Никодимов: Враговете на ЦСКА не спят!

"Играчите трябва да покажат морал и да се раздават"