Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще даде пресконференция преди мача от шестия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите с Рома. Срещата с медиите ще се проведе днес в зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски". На нея ще присъства и полузащитникът Карло Мухар, който също ще бъде на разположение за въпроси от страна на журналистите.

Официалната тренировка на ЦСКА преди двубоя с "вълците" ще се състои на клубната база в Панчарево и ще се поведе от 17 ч. Първите 15 минути на заниманието ще бъдат открити.

Мухар става плеймейкър на ЦСКА?

Мухар става плеймейкър на ЦСКА?

В мача с Рома

Пресконференцията на гостите от Рома ще се проведе също днес от 19 ч., а на нея ще присъстват треньорът Жозе Моуриньо и полузащитникът Браян Кристанте. "Джалоросите" няма да проведат тренировка в София и ще имат занимание в Италия преди отпътуването си за България.

Поради изисквания на Рома и УЕФА присъствието на журналисти в зала "Родина" ще бъде редуцирано чувствително заради малкия капацитет според КОВИД-стандартите на европейската централа. Представителите на италианския клуб ще проведат пресконференцията си само пред водещите национални и спортни медии у нас, информира официалният сайт на "червените".