Христо Стоичков наруши мълчанието си за ЦСКА и разкри кога ще започне реконструкцията на стадион "Българска армия". Камата каза ласкави думи по адрес и на "червения" благодетел Гриша Ганчев. Ето какво сподели той в подкаста "Код Спорт":

"Много сте интересни хора, бе човек. Всичко трябва да излиза по вестници и сайтове, с кой какво говоря? Ами питай го г-н Гриша Ганчев в седмицата колко пъти говорим, за какво говорим. Няма как, щом държавата ти казва ОК, щом общината ти казва ОК. И ще трябва да държа аз сметка на някой си, който ни копа, ни реже. Като няма да се каже, кой му казва на този някой...

Кога свършват мачовете? На 11 декември ела да видиш как съм вкарал багерите вътре и съм започнал с копането, пък онзи да ходи да се оплаква на който си поиска. На 11 е първият багер, който лично аз ще вкарам вътре. Да си знаят, още сега им го казвам!

Гриша Ганчев е човек с голямо сърце, но много хора се възползват от това кой е Гриша Ганчев. Голямо му е сърцето и е мека Мария, а понякога гьостерицата трябва да играе. Но той е за ЦСКА, той е за Спорта, той обича. Това, което гледате, новият стадион - то ще бъде едно бижу!".

От ЦСКА припомниха историята на стадион "Българска армия"

От ЦСКА припомниха историята на стадион "Българска армия"

И разкриха важна информация за реконструкцията