Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев направи кратко изказване преди първата тренировка на "червените" за новия сезон. "Червените" се събраха в петък на Панчарево.

"Подготовката на ЦСКА ще протече в София, на Панчарево. Базата ни е чудесна. Имаме три терена и всичко нужно, за да проведем нормален тренировъчен процес. Освен това искаме да бъдем по-спокойни, че няма да имаме допир с външни хора предвид ситуацията с вируса. Благодаря на хората от стария треньорски щаб. Новите лица в моя щаб са Владислав Януш, работихме в Арда заедно. Даниел Моралес от школата и Ивайло Иванов също от школата. Краси Чомаков, койте се прибра от Италия и ще бъде мой помощник", заяви наставникът пред клубната телевизия.

"Предвиждаме две контроли. Първата е на 25 юли от 19 часа на Армията срещу Пирин. За втората приятелска среща сме в етап на уточняване. Водят се преговори с футболисти, нормално, на такъв етап сме. Нека да не избързваме, да се случат нещата и тогава ще научите. Трябва да очакваме постоянство от футболистите, всеки един мач да дават максимума. Очакванията в ЦСКА са големи. Летвата е висока - шампиони и купа. Феновете са важна част, искам да им благодаря за подкрепата. Сигурен съм, че и през новия сезон ще са зад нас и се надявам на края на кампанията заедно да празнуваме", каза още Белчев.

Христо Стоичков с яростна атака към главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов!

Христо Стоичков с яростна атака към главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов!

Легендата на ЦСКА с гневен пост в социалните мрежи