Старши треньорът на ЦСКА-София - Стамен Белчев, коментира визията си за играта и разкри някои свои виждания за бъдещето на отбора.

"ЦСКА е предизвикателство, в което се впускам без притеснение. Ще се опитаме да развием отбора в правилната посока, да вдигнем нивото, за да покажем на хората, че ръководството не е сгрешило с нашия избор. Ако имах и грам колебания дали да приема, щях да откажа. Чувството е страхотно. Надявам се в края на сезона да оставим добри впечатления от работата си, за да бъдем и ние удовлетворени от нея", заяви Белчев в интервю за "Диема спорт".

"Да водиш гранд като ЦСКА е невероятно, но марката задължава. Човек се учи цял живот. Аз имам още много да уча, но мисля, че съм готов за тази стъпка и ще направя всичко възможно. Работил съм с много добри специалисти и опитът, който имам с тях, прекарани през моята призма, мисля, че ще се справя. Сигурен съм. Бях помощник на Стойчо Стоев, Мъри Стоилов, Люпко Петрович, Любо Пенев. Взел съм от всеки един от тях по нещо", добави специалистът.

"Харесва ми футбол, който дава удоволствие на играчите. Футбол, който владеем трайно топката, и най-вече офанзивен футбол, който да ни носи успех чрез фланговете. Като единици разполагаме с много силни играчи. Чужденците ни са такива. Виждам шампионски манталитет в отбора. Без това няма как да се получи, а и историята и клубът задължават. това е едно от основните неща, когато гледаме нови футболисти", коментира още Белчев.

"С Мъри винаги се чуваме и си говорим за футбол. Няма нищо лошо в това", каза треньорът.

Стамен Белчев: Важното е да подобрим играта и резултатите

Стамен Белчев: Важното е да подобрим играта и резултатите

Вижте какво заяви старши треньорът на ЦСКА-София