Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция преди утрешния мач от Лига Европа срещу Б36 на стадион "Българска армия". Специалистът предупреди, че отборът от Фарьорски острови не трябва да бъде подценяван и не е дошъл на екскурзия у нас.

Ето какво каза Белчев:

"Те са изключително добре подготвени физически. Играят до последно и не се отказват. Не трябва да бъдат подценявани. Като физика са като БАТЕ. Във всеки мач се опитваме да вкарваме гол от първата минута. Понякога се получава, понякога не. Говорим с футболистите за всеки мач. Не трябва да има напрежение у играчите ми, но да се раздават на 100%. Шансовете са 50 на 50. Не е това, което се пише в пресата, че те са дошли на екскурзия. Мислим само за мача утре, след това ще мислим за гостуването на Локомотив в Пловдив.

Всички след мача с Лудогорец са здрави. Имаме две тренировки до мача, дано така бъде и след тях. Натрупва се умора, в един момент ще се усети. Но не се оплакваме, длъжни сме да се справим със сгъстения цикъл. Всички играем за България. Навсякъде другаде ще се съгласят да си отложат мача, но тук не. Явно за Локо това е най-важният мач. Не искам да коментирам повече. Новият Тибо Вион все още не е готов за игра. Трябва му време. При Занев има усложнения след коронавируса. Ахмедов нормално да не е на нивото преди да се зарази, не е тренирал 14 дни. Може да говорим, че сме свършили някаква работа, когато противникът започне да се съобразява с нас. Готови сме за продължения и дузпи, ако се наложи. Когато нещата се решават в един мач... Али Соу е страхотен футболист.

Изобщо не е коментиран вариант Петър Жеков да става треньор в ЦСКА. Има разлика, когато играеш без публика. Когато нещата се решават в един мач, нямаме право на грешки. Сигурен съм, че и утре феновете ни ще се чуват и на стадиона, както беше срещу БАТЕ. Имам варианти за дузпи - 6-7 човека. Преди Сиренс и БАТЕ също тренирахме дузпи след заниманията. Нека не мислим за Базел, а за Б36".

Тиаго Родригес се завръща в титулярния състав на ЦСКА

Тиаго Родригес се завръща в титулярния състав на ЦСКА

Португалецът ще стартира срещу Б36