Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори пред медиите преди срещата на "червените" с ЧФР Клуж от групите на Лига Европа.

Ето какво каза специалистът:

"ЦСКА ще се опита да играе своята игра. Ще се опитаме да направим трайно владение на топката. Отборът на Клуж е изключително агресивен отбор. Искам да направим така, че съперникът да се съобрази с нас. Ние искаме да вкараме два гола в първите две минути. В никакъв случай няма да приемем играта в собствената половина. Ще се опитваме да пресираме съперника високо, ако е възможно. Няма как да кажа какво ще се случи след това на терена.

Снимка 501637

Източник: LAP.bg

В общи линии съм наясно с титулярно състав с изключение на една-две позиции. До мача имаме две тренировки. Надявам се да нямаме проблеми хора и контузии. В общи линии съм наясно със състава, с който ще започнем. Ние се готвим за начина, по който мислим, че ще излязат. Не искаме да ги объркваме с много варианти за играта на противника. Ще подготвим футболистите според нашите очаквания.

Стамен Белчев каза кои очаква да играят за Клуж и допълни: Ще ги накараме да се съобразяват с ЦСКА!

Стамен Белчев каза кои очаква да играят за Клуж и допълни: Ще ги накараме да се съобразяват с ЦСКА!

Треньорът с интересна пресконференция

В никакъв случай не трябва да има напрежение сред футболистите. Трябва да излезем и да играем спокойно и със самочувствие. Трябва да покажем играта от мачовете срещу БАТЕ (Борисов) и Базел. Трябва да сме мобилизирани и мотивирани, за да покажем най-доброто от себе си в тези мачове.

Снимка 501636

Източник: LAP.bg

Ние със Станимир Стоилов се виждаме и си говорим често, не само преди мачовете от Лига Европа.

Валентин Антов: ЦСКА постигна целта си в Лига Европа, тези мачове са бонус

Антов: Разбира се, че е преодолима групата ни в Лига Европа, дано тръгнем с победа

"Трябва да вдигнем нивото в първенството"

В груповата фаза имаме шест мача да изиграем. За нас всяка точка е важна и може да се окаже решаваща за крайното класиране. Ще се борим за всяка една точка от първата до последната минута във всяка една среща. На българска територия се чувстваме по-комфортно. Сигурен съм, че феновете утре ще бъдат на едно високо ниво. Надявам се да ги зарадваме с добра игра и добър резултат.

Снимка 501635

Източник: LAP.bg

Групата е тежка. Няма слаби отбори на този етап в групите. Клуж е много силен отбор. Ние знаем нашите слаби и силни места. Ще се опитаме да се възползваме от нашите силни страни и да неутрализираме силните страни на съперника. Мисля, че шансовете са 50-50", каза Белчев.

Петър Занев: ЦСКА има шансове и възможности да преодолее тази група

Петър Занев: ЦСКА има шансове и възможности да преодолее тази група

"Трябва да не допускаме елементарни голове"