Треньорът на дубъла на ЦСКА - Стамен Белчев - коментира пред "Мач Телеграф" победата на неговите момчета над втория тим на Левски с 1:0. Той заяви, че трябва и повече търпение към треньорите в България.

"Направихме един добър мач срещу Левски и победата е напълно заслужена. Можеш дори по-рано да си решим мача и да не бъдем неуверени до последно в успеха. Като цяло съм доволен от победата и играта на момчетата. Винаги е добре, когато побеждаващ. Целите пред отбора са да играем добър и правилен футбол. Няма поставена конкретна цел и не гоним класиране във Втора лига. Искам да се обиграват младите момчета и колкото се може по-рано да се докоснат до мъжкия футбол. Ако можем да интегрираме по едно или две момчета в първия отбор, ще е чудесно. Мисля, че има още много какво да се желае, но сме направили крачка напред и се движим в правилната посока. През тази година трябва да имаме по-голямо постоянство в резултатите. При тези момчета най-големият проблем е, че един мач играят чудесно, а в следващия - не. Трябва да намерим баланса и постоянството", заяви той.

"На мнение съм, че трябва да се дава повече време на даден треньор. Трябва да има по-голямо търпение към специалистите, за да могат да наложат своите идеи и да се видят резултати. Щом е заложено на даден треньор, значи трябва да му се даде повече време, за да може играчите да разберат философията и изискванията му. Мисля, че Нестор Ел Маестро ще продължи с добрите резултати и му желая успех", завърши Белчев.

Ел Маестро помогнал на Спартак за мача с Лудогорец

Ел Маестро помогнал на Спартак за мача с Лудогорец

Той е шампион с този отбор