Стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа двубоя от втория квалификационен кръг на Лигата на  конференциите между ЦСКА и латвийския Лиепая. Делегатът на срещата - Тугомир Фрайман  от Словения, инспектира за последно "Армията" и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък. Стадионът бе адаптиран спрямо всички изисквания на УЕФА за провеждане на футболни срещи в условията на пандемията от коронавирус.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Лиепая ще бъдат в изцяло бяла екипировка. Нашият вратар ще бъде с графитено черен спортен екип, а стражът на противника ни - с жълто облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Англия - Питър Банкс (главен), Нийл Дейвис (първи асистент), Джеймс Майнуоринг (втори асистент), Робърт Джоунс (четвърти), а Владимир Антонов от Молдова ще изпълнява функциите на  съдийски наблюдател.

На касата на стадион "Българска армия" все още се продават билети за двубоя на цена от 15 лева за секторите "А" и "В", пише в сайта на ЦСКА.

Тончи Кукоч: ЦСКА да затвори устата на всички и да бие винаги онези от "Герена"!

Тончи Кукоч: ЦСКА да затвори устата на всички и да бие винаги онези от "Герена"!

"Трябва да сме шампиони"