Кутията на Пандора във футбола ни вече е отворена. Всичко започна след интервю с Борислав Михайлов, в който се изкара като Майка Тереза за ЦСКА. Адвокат Първан Първанов му отговори, а днес ТОПСПОРТ публикува позиция на клуба. В нея се казват изключително любопитни неща. ЦСКА открито заяви, че е бил изнудван от Михайлов, а БФС не изпраща прословутото писмо до УЕФА със статистическите данни за "червените", за да ги държи в шах. 

Смело, ЦСКА! Истината трябва да се знае. От нея винаги боли, но трябва да се казва. Сега, нищо чудно болката да я усети именно ЦСКА. Но няма да е нещо ново. ЦСКА да се подготви за "тесла". Естествено, че говорим основно за съдийска такава на терена - с ВАР или без. Навлизаме в съществена част от сезона, а ЦСКА гони лидера Лудогорец. Все още се бори и за Купата на България. Утре ЦСКА приема Арда в повторение на последния финал за трофея. Да видим как ще се справят реферите на "Армията". 

Прави ли ви впечатление как се пише за "червените"? Излиза "новина", че някой футболист може да си тръгне през зимата, но в нея задължително трябва да има "трансферната издънка", "гони", "ще натири", "ментето" и подобни. Това са другите удари под кръста. И те също не са от вчера. В крайна сметка, всеки знае какво и защо пише. 

С ръка на сърцето може да признаем, че до момента реферите нямат вина за двете равенства на ЦСКА в шампионата. Даже срещу Славия "червените" доста време бяха с човек повече на терена. Въпросът е какво ще последва, след като от "Армията" пуснаха "кървавото писмо". Със сигурност си дават сметка, но е хубаво, че го направиха. 

Такава е помощта от БФС към ЦСКА. Знаете ли какво се случи с дълговете на Галатасарай преди години, които надхвърляха 100 милиона евро? Бяха опростени от държавата, след намеса на местната футболна федерация. Защото според хората Галатасарай е институция в Турция и социален феномен. Такива у нас са ЦСКА и Левски. Те обаче не спират да бъдат мачкани. ЦСКА плати 8 000 000 лева за емблемата и активите на фалиралото дружество. ФИФА, УЕФА и КАС признаха отбора за спортен наследник на това дружество. Но тук си играем на тирета и запетайки, дори и в сайта на БФС. А изпращането на едно писмо явно е много трудна задача. За онези, които уж не спирали да помагат на ЦСКА. 

Браво, ЦСКА! За пълната подкрепа към Димитър Бербатов и въпросната позиция от днес. Най-добрата защита е нападението и това не важи само за играта на терена. Огромен процент от успехите във футбола ни са заради ЦСКА и Левски. Огромен процент от феновете на този спорт у нас подкрепят тези два ГРАНДА. Така е било и така ще бъде. Колкото и на някои да не им се иска. "Сини" и "червени" трябва да бъдат обединени най-вече в битката за телевизионните права. Не може да получават трохи, когато генерират най-голям зрителски интерес. Телевизии колкото искаш, но трябва да са заедно. ЦСКА без Левски не може, както и обратното. Това го знаят и феновете на отборите, дълбоко в себе си. А тези, които искат да затрият стълбовете на футбола ни, да бъдат сигурни, че никога няма да успеят. Колкото и "тесли" да мятат...

ЦСКА: Борислав Михайлов ни изнудваше заради Любо Пенев, да спре с "услугите" към нас!
Обновена

ЦСКА: Борислав Михайлов ни изнудваше заради Любо Пенев, да спре с "услугите" към нас!

Клубът отново подкрепи Димитър Бербатов