Нoвото попълнение на ЦСКА- Джером Синклeр остана доволен от дебютния си гол за "армейците". Той помогна за равенството на тима срещу Арда (1:1). Британецът призна, че той и колегите му нямат оправдание за неубедителното им представянето напоследък в efbet Лига.

"Това бе труден мач за нас. Това не е резултатът, за който дойдохме. Нашата цел бяха трите точки. Щастлив съм, че вкарах, но не съм доволен от крайния резултат. Не мога да кажа поради каква конкретна причина се получава така, че в Европа играем добре, а тук не. Наша задача е да печелим мачовете си. Нямаме никакви извинение за това, че не се получава.

Щастлив съм да бъда в България и ЦСКА. Днешния ден обаче не бе добър за ЦСКА.Аз просто трябва да се представям по най-добрия начин в ЦСКА. Кой ще играе, решава треньорът. Най-важното е, че избегнахме загубата. Надявам се да вкарвам все повече. Проблемите за липсата на победите са в самите нас, не трябва да ги търсим някъде другаде. Сега трябва да отидем на тренировъчното игрище и да се подготвим по най-добрия начин за мача с Рома", допълни той.

Стамен Белчев: Явно имаме проблем с пренастройката

Стамен Белчев: Явно имаме проблем с пренастройката

"В Лига Европа играем добре, но в първенството не се случват нещата"