"Трибуна Сектор Г" публикува обръщение към футболната общественост след загубата на ЦСКА с 0:2 от Клуж на стадион "Васил Левски" снощи.

Ето какво казват феновете (без редакторска намеса):

"Изключително ясно се разбира колко сме "Г"олеми когато цялата шлака в държавата е впрегната да говори единствено и само за нас и снощния мач. Начело стои един аграрен субект, ползващ протекциите на статуквото и представляващ изтривалка на прокурори и висши държавници, горд притежател на то*ки с размерите на оризови зрънца. Доносник по природа и плъх по душа. За отборчето му и придружаващия персонал, който наричат "фенове", няма какво да кажем, освен че момчетата, които подготвяха нещата преди мача, бяха повече от регулярните посетители на тото мачовете на измисления цирк от Требич за цял един сезон.

За другите ни е жал, тъй като разстоянието между групите на Лига Европа и Червен Бряг е точно колкото между умствения капацитет на Божигол и този на Елън Мъск. И не е никак случайно, нито нещо ново ЦСКА да играе в Европа, а вторият отбор на София по села и паланки. Продължавайте да дълбаете дъното, а някъде там, между търкалящите се левчета от билетчета, маркетинг схеми, спуснатите собственици - парашутисти, план "Феникс", план "Еднорог" и сектор без козирка, прокобата все така ще ви чака, готова за поредния епизод от "синята приказка".

Вижте ги, армейци. Внимателно се огледайте, защото точно в такива моменти ясно си проличава кой наистина е "сам срещу всички". Единствената сила и преграда, която възспира този процес, сме самите ние - Червената стена. И няма да се лъжем и омайваме каква футболна сила сме в момента. Но ви гарантираме, че докато зависи от нас, ще останем горди, силни и непоклатими пред лицата на враговете ни!".

ЦСКА заработи около 250 000 лева от билети

ЦСКА заработи около 250 000 лева от билети

На трибуните в мача с Клуж присъстваха 12 824 зрители