Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич ще направи поне четири промени в стартовия състав за реванша срещу Сейнт Патрикс, пише "Тема спорт".

Наставникът на армейците ще заложи от първата минута на най-новите попълнения в тима Дауда Бамба и Джонатан Линдсет. Двамата се появиха в игра в последните 30 минути на първия мач, загубен с 0:1.

Въпреки негативния резултат Бамба и Линдсет оставиха добри впечатления с включването си и раздвижиха играта в предни позиции. Бамба ще замени Назон сред 11-те, а Линдсет ще заеме мястото на някой измежду Туфегджич и Шопов. Сръбското ново попълнение на ЦСКА бе незабележим на терена в четвъртък и закономерно бе сменен още на почивката.

Огромен интерес към Сейнт Патрикс - ЦСКА

Огромен интерес към Сейнт Патрикс - ЦСКА

Ето подробности

Почти сигурно готов за гостуването на Острова ще е Иван Турицов, който отпадна от групата за първия двубой заради болки в адуктора. Той ще замени Асен Дончев на десния век, а Мено Кох ще се появи в игра вместо Християн Петров. Твърде вероятно е в стартовите единадесет да попадне и Йомов.

Вчера играчите на ЦСКА проведоха възстановителна тренировка, а днес получиха почивен ден от Саша Илич. Армейците подновяват занимания утре, като започват подготовка за предстоящия реванш срещу Сейнт Патрикс. Тимът ще замине за Ирландия в сряда.