Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев също коментира утрешния мач на отбора срещу новак в елита, воден от Красимир Балъков. 

Ето какво написа Саката във "Фейсбук":

"Здравейте, АРМЕЙЦИ!

Утрешният мач е много важен! Не само за отбора, но най-вече за нас феновете! Искам да пожелая успех на единствения ЦСКА, с който съм пораснал и с който ние всички живеем. Не се съмнявам в успеха на любимия отбор, не се съмнявам в подкрепата, която ще получи, защото тя е най-важна и значима!

Всеки може да се нарече с дадено име, но не всеки може да го носи! Защото името, емблемата, любовта на хората са предназначени само за стойностния, единствения и истински ЦСКА! Този, който е "дете" на Армията!

Сигурен съм, че утре ще бъде усетен зарядът, който ще покаже, че излишните трябва да си ходят, там, откъдето са дошли! Всичко създадено изкуствено, рано или късно показва своята същност по един или друг начин. Истинските и стойностни неща остават завинаги! Любовта към тях е важната и тя ги прави цялостни и завършени! Предаността на феновете и голямата любов ще бъдат абсолютния ПОБЕДИТЕЛ!

Успех, АРМЕЙЦИ!".

Фенове на ЦСКА за утрешния мач: Това е кулминацията на нашата борба срещу негодниците

Фенове на ЦСКА за утрешния мач: Това е кулминацията на нашата борба срещу негодниците

"Четири години тези хора узурпираха абсолютно всичко свято за нас - име, емблема, история"