В навечерието на големия мач между Лудогорец и ЦСКА, "Мач Телеграф" направи интервю с любимеца на Сектор Г - Стойко Сакалиев. В момента той е помощник-треньор на втородивизионния Септември (Симитли). Ето какво каза бившият нападател на автентичния ЦСКА:

Майкъла: Любо е човекът за ЦСКА, спокоен съм

Майкъла: Любо е човекът за ЦСКА, спокоен съм

"Трябва да бием Лудогорец"

Стойко, ще може ли ЦСКА да елиминира Лудогорец след по-скоро негативния резултат в първата среща - 1:1?

- В първия мач ЦСКА игра доста добре. Но се случи една детска грешка при едно центриране, най-вече намесата на вратаря, и сега това се оказва плюс за Лудогорец. Оптимист съм за реванша обаче, защото Любо Пенев ще подходи по-смело. Ще тръгне да се надиграва, няма да чака, защото знае, че му е нужен гол. Лудогорец, от своя страна, са в удобна позиция и ще играят по-предпазливо. Според мен ЦСКА ще излезе победител. Важно е да бъдат избрани правилният състав и правилните изпълнители.

ЦСКА загуби 8 точки на "Армията", през сезон 2018/19 бяха 4

ЦСКА загуби 8 точки на "Армията", през сезон 2018/19 бяха 4

Това сочи статистиката

Към кои футболисти имаш забележки?

- Чак забележки нямам. Но например Кайседо искам да бъде по-активен. От не многото голови положения, които ще имаме в Разград, трябва да вкараме. Вижте как беше с Арда. Имахме 2-3 ситуации и не ги вкарахме. Беше добър мач, добре почнахме. В последните минути обаче бяхме неконцентрирани и се стигна до дузпата.

Защо до момента ЦСКА не успява да затваря мачовете?

- Въпрос на време е да се случат правилните неща в отбора. Важното е, че вече се вижда почеркът на Любо Пенев - агресивния и атакуващ стил. Просто трябва да сме по-организирани и по-отговорни в последните минути.

Жул Кейта направи голям пропуск срещу Лудогорец, с който реално ЦСКА можеше да направи 2:0...

- Гледах много внимателно въпросната ситуация на няколко повторения. Кейта изпусна момента да премине през защитника и вратаря и да вкара. Трябваше да тръгне надясно, но не му стигнаха силите.

ЦСКА договорил футболист на Царско село

ЦСКА договорил футболист на Царско село

Вижте кой е той