Милен Радуканов е последният треньор, донесъл два трофея за ЦСКА. С него отборът спечели Купата и Суперкупата на България през 2011 година. Това са последните два от три трофея за "червените" (последният е на Христо Янев от 2016 година). Радуканов даде интервю за "Букмейкър Рейтинги". Предлагаме част от изказването му.

"Отдавна не се бе случвало двубоят между Лудогорец и ЦСКА да е очакван с такъв интерес. Има много сериозен ентусиазъм в "червената" общност с оглед резултатите, които се получиха в последно време, с оглед селекцията през зимата. Така че е напълно оправдано да има приповдигнато настроение и очакване сред феновете на ЦСКА. Да се отиде в Разград и да се търси евентуален успех.

Смея да твърдя, че дори и в големите клубове треньорът много пъти няма думата, особено когато говорим за такива важни трансфери. И ако президентът е решил, че е добре за клуба, особено пък за нашите условия, е напълно нормална такава стъпка при Али Соу. За Валентин Антов няма две мнения - трябва да се развива в чужбина.

Според мен няма да се реши изходът на първенството в този мач. Дори и ЦСКА да спечели, двата отбора ще станат с равни точки. По-лошият вариант е ако ЦСКА загуби, Лудогорец ще дръпне с 6 точки, а и имат добър отбор, както и страхотни условия за работа.

Лидерът на ЦСКА е Гриша Ганчев, той е основната фигура, той движи всичко. От футболистите ще изтъкна Петър Занев като капитан и опитен играч, както и Тиаго Родригес.

ЦСКА винаги гледа към шампионската титла, в каквото и състояние да се намира. Отборът се развива 3-4 години. Радвам се, че успяха и направиха добри мачове в Лига Европа. Това е първата стъпка. Дано се случат следващите и отборът да продължи да се развива", каза Радуканов.

ЦСКА пусна жалба срещу рефера Драгомир Драганов след мач в Разград - заради червен картон и неотсъдена дузпа

ЦСКА пусна жалба срещу рефера Драгомир Драганов след мач в Разград - заради червен картон и неотсъдена дузпа

Припомнете си какво написаха тогава "армейците"