Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов от вчера умува за състава, с който да излезе срещу Славия в събота, съобщава "Тема: Спорт". Мачът с белите е от 21:00 часа. Както е известно, заради наказание двубоят пропуска Борис Галчев. Това ще наложи промяна в халфовата линия. Идеята на Радуканов е да подходи no-смело към този мач и да заложи на постройката, с която игра при 2:0 над Сливен.

Това означава ЦСКА да действа само с един дефанзивен полузащитник в лицето на капитана Тодор Янчев. Пред него съответно отдясно и ляво ще са разположени, Маркиньос и Емил Гъргоров. Любопитно е да се отбележи, че със същата схема Литекс играе във всеки мач, като в ролята на Янчев е Йеленкович, а двамата пред него са Миланов и Христо Янев. Бадема е започвал само веднъж като титуляр, откакто се завърна в Борисовата градина. Това стана при домакинството на Сливен. В останалите срещи той се появяваше на терена след 60-ата минута. Сега обаче всички предпоставки юношата на Локо София да изиграе силен мач са налице. От това всъщност зависи и дали ЦСКА ще му предложи договор и за следващия сезон.

Ако Гъргоров не изиграе ключова роля в предстоящите мачове със Славия и Литекс, то най-вероятно престоят му на "Армията" ще приключи през лятото. Тук е моментът да припомним, че през есенния полусезон като футболист на румънския Университатя Крайова Бадема само веднъж е останал на терена през всичките 90 минути. В повечето случай той или е влизал като резерва, или е сменяван.

Костадин Стоянов не тренира вчера с ЦСКА. Той до последно ще е под въпрос за мача със Славия. Чак в петък ще се прецени дали защитникът ще вземе участие в двубоя. Ако не успее да се възстанови от контузията, получена по време на дербито с Литекс, на неговото място като партньор на Апостол Попов ще излезе Петър Стоянов.