Бившият национал Радостин Кишишев коментира пред "Тема спорт" назначението на Алън Пардю за технически директор на ЦСКА. Двамата работиха заедно в английския Чарлтън през 2007 година. 

"Контактът ми с Алън Пардю беше преди 13 години, когато Чарлтън бе поет от него. Той е изключителна личност. Не го познавам в тази светлина като технически директор, но като треньор мога да кажа, че е голям професионалист. Нека да види малко по-различен свят от английския футбол, въпреки че работи и в Нидерландия", заяви Кишишев.

"Назначението му е много силен ход на Гриша Ганчев. Доколкото виждам, Ганчев се опитва всячески да направи ЦСКА шампион. Надявам се с последните промени, които предприе, нещата да се случат", добави още той.

"Предполагам, че Алън Пардю ще съумее да се сработи с Бруно Акрапович. Босненецът се доказа в България с Локомотив (Пловдив). Показа, че може да печели трофеи и неговият отбор да играе хубав футбол. Така че с повече финанси, които има Гриша Ганчев, може да се направи един добър тим под негово ръководство. Вече в комплект с Алън Пардю времето ще покаже как ще се движат нещата, каза Кишишев.

Феновете в социалните мрежи: Пардю със сигурност ще внесе колорит в ЦСКА

Феновете в социалните мрежи: Пардю със сигурност ще внесе колорит в ЦСКА

Тонът на преобладаващата част от публикациите е положителен