Бившият нападател на ЦСКА Мишел Платини дъде любопитно интервю за колегите от "Гонг". Ето какво каза бразилецът:

"България много ми липсва. Сигурен съм, че един ден отново ще върна във вашата страна. Имах много хубави моменти, но най-прекрасният е свързан със сина ми Лоренцо. Той се роди в София и скоро ще му разкажа за България и местата, на които съм бил. За съжаление нямам български паспорт, защото направих трансфер в Румъния и загубих тази възможност.

Оставих много приятели в България, с някои още поддържам връзка. Сред тях са Борис Галчев и Тошкито - така се обръщам към Тодор Янчев.

Следя с интерес българското първенство. Мислех се, че тази година ЦСКА ще е шампион, но Лудогорец отново показа високата си класа. Във важните мачове беше на ниво и заслужено пак е шампион. Така че ЦСКА ще трябва да почака поне още един сезон.

Не ми е ясна тази ситуация, честно (бел. ред. с двата отбора ЦСКА). Не разбирам какво се случва. Далеч съм, а и не владея много добре българския език. Преди време няколко фена се свързаха с мен в социалните мрежи и ми обясниха, че отборът на Литекс се е преместил в София, на стадион "Българска армия". Помолиха ме да напиша в своя профил "Литекс не е ЦСКА". Направих го, без да разбирам същността на проблема. Бързо обаче разбрах, че съм направил голяма грешка - истинските фенове искаха да ме убият. Сега бих казал - истинският ЦСКА е на феновете.

Вече съм решил - предстои ми последна година като футболист. След това ще мисля с какво ще се занимавам, може би ще опитам като треньор, нямам качества за мениджър".

Шампион с ЦСКА подписа в Азербайджан

Шампион с ЦСКА подписа в Азербайджан

Никола Вуядинович ще играе за ФК Сабах