Фенове на ЦСКА не спират да задават неудобни въпроси на ултрасите след подкаста на последните, в който те заявиха, че искат Гриша Ганчев да напусне клуба. 

Болшинството от публиката на "червените" е твърдо зад бизнесмена. 

Ето какви въпроси се появиха към ултрасите в страницата във "Фейсбук" "Северъ":

Yasen Peychev: Постигате целта си - настройвате феновете един срещу друг. Вие от любов към ЦСКА ли извършихте погрома в Сектора на мача срещу Базел? Приемете, че много хора не споделят тезата ви. Без да им се праща! 

Ivo Petrov: Трябва да се вземе предвид, че армейската общност е огромна, съставена от стотици хиляди, а навярно и над милион души, които искаме само най-доброто за своя любим ЦСКА! Така че няма как да тръгнем след 4-5 анонимника, които дори не застават с имената и лицата си, още повече да предлагат по-добро бъдеще за нашия любим отбор. Така че тези фракции да не се отъждествяват с цялата армейска общност, защото никой не ги упълномощил да го правят. 

Vladimir Petrov: Да не вземат феновете да задават въпроси към агитката кой търси изгода, че ще стане страшно. То не бяха сватби, автомобили, билети, артикули... Кранчето спря и на някои хора това им пречи.