Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев обяви на пресконференцията след мача с Ботев (Пловдив), че е изгледал повторния на ситуации в срещата и не е видял грешки на съдията Петър Костадинов в ущърб на "канарчетата". 

"Прегледах ситуациите, защото знаех, че ще има такива въпроси. Първо искам да кажа, че моите думи не трябва да се интерпретират по различен начин. Единственото, към което апелирам, е съдиите да отсъждат това, което виждат. Да бъдат обективни и безпристрастни.

Това искам да кажа. Нищо повече. Нито искам да ни помагат, но не искам и да ни пречат на нашата игра. Има правила. Прегледах ситуациите. Оценка няма да им давам.

Дузпата за ЦСКА? Имаше доста хора. Преди това имаше фаул, при който показа втория жълт картон. Той вижда, че има нарушение. Прекрасно! От там насетне той преценява дали да го накаже с картон или не. Аз казвам само, че когато има нарушение, трябва да се отсъди. Дали ще е корнер, тъч, пет дузпи, дали 10 - трябва да се свири.

Освен самата дузпа, може би не е 100-процентова, но там на 2-3 пъти се заформиха едни мелета. 

Имаше доста побутвания - груби, с лакти, изтласкване... За такива нарушения нашите футболисти бяха санкционирани. Даже, онзи ден, за нещо което се среща много често по нашите терени във футбола, Бодуров беше наказан. Много бързо беше наказан. Всеки знае, че Бодуров е капитанът на отбора и в точно такива мачове отсъствието му не е желателно", заяви Пенев.

Любослав Пенев: Нито искам помощ, нито да ме ощетяват

Любослав Пенев: Нито искам помощ, нито да ме ощетяват

"Прекрасен мач"