ЦСКА ще домакинства на стадион "Българска армия" в новия турнир на УЕФА - Лига на конференциите. "Червените" със сигурност ще приемат в своя дом съперника си във втория квалификационен кръг. В третия и в плейофа за групите на ЛК обаче 31-кратните шампиони най-вероятно ще трябва да играят на Националния стадион "Васил Левски" заради по-строгите изисквания на УЕФА.

През миналата година, когато пресявките в Лига Европа бяха само в един мач, ЦСКА домакинства на "Армията" в първите три квалификационни кръга, но тогава срещите се провеждаха при закрити врата. В плейофа срещу Базел пък жребият отреди столичани да гостуват на "Санкт Якоб Парк".

Все още няма яснота колко зрители ще бъдат допускани на трибуните в двубоите на ЦСКА. От УЕФА вече са имали разговори с всички 4 родни клуба, участващи преди новия сезон в евротурнирите, като индикациите са отново да се спазват предписанията на местните правителства, но се чака официално потвърждение. За България важи ограничението отворен да бъде 50% от капацитета на съоръжението, пише "Тема Спорт".

Занев намерил нов отбор

Занев намерил нов отбор

Футболистът разкри това