Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов похвали футболистите на Любослав Пенев за представянето им срещу Лудогорец. Ето какво смята за "червения" състав под ръководството на Ел Голеадор. Паро говори в традиционната си рубрика за вестник "Тема Спорт":

"Мачът в Разград бе най-добрият на ЦСКА срещу Български съперник от години. Особено първото полувреме беше изиграно перфектно. Някои от играчите до голяма степен разкриха потенциала си и показаха, че могат да дадат още много на отбора. Играха като отбор, помагаха си, нападателите съдействаха на бранителите и обратното. Така и трябва, в съвременния футбол често пресираш по целия терен и един ако не участва, не се получава замисълът.

Не се сбъднаха мрачните прогнози за контузията на Жеферсон

Не се сбъднаха мрачните прогнози за контузията на Жеферсон

Връща се в игра до две седмици

Ролята на Любо е ключова - винаги трябва се знае, че треньорът е №1. Всичко зависи от него и спортно-технически никой не трябва да му се бърка. Пенев си знае какво трябва да прави, има доста опит вече. Показателно е как защити Митко Митков, когато беше подкосен брутално от Сантана.

Аз съм му бил наставник, когато беше на 9 години, така че е носител на всичко положително, което се случвало през тези години в ЦСКА. Оставил е следа и като игра, и като треньори. С този успех ЦСКА излезе на магистралата. С каква скорост ще карат оттук нататък, ще се види тепърва. Финалът с Арда не трябва да е проблем. Но ще бъде от т.нар коварни мачове. Купата отново остана единственият постижим трофей".

Густаво Бусато повишил десетократно своята цена

Густаво Бусато повишил десетократно своята цена

Вече е оценяван на 1 млн. евро