Съветникът на собствениците на ЦСКА Алън Пардю очаква отборът да заеме второто място в групата си от турнира Лига на конференциите и да играе в Европа и напролет. Той даде обширно интервю за списанието "ЦСКА в Европа 2021/2022", което може да бъде закупено в онлайн магазина на клуба или в администрацията на стадион "Българска армия".

Ето част от изказването на англичанина:

"Загубихме първия мач с Виктория с 0:2, което направи задачата ни много трудна. В началото трябваше да сме доста концентрирани, защото винаги е важно в подобен мач да постигнеш ранен гол. Ние го направихме и това ни успокои. Съперникът беше опасен и също имаше шанс да ни вкара гол, но се защитавахме много добре. Водени от Матей. Смело мога да кажа, че беше най-добрият на терена в този мач. След като отбелязахме втория гол, и двата отбора станаха малко нервни - те бяха загубили двата си гола преднина, а ние се върнахме в общия двубой. Мисля, че всички вече се бяха примирили с дузпи, но това малко движение на Матей на гредата промени всичко. Подобно центриране в професионалния футбол е много опасно, защото може да се стигне дори и до автогол. Последва невероятно попадение, което буквално ме измъкна от мястото ми. Всички наоколо скачаха и беше страхотно да видя Стоичков да се радва по този начин.

През лятото изградихме силен отбор, но във футбола винаги се нуждаеш и от капка късмет. Важното е, че отборът е в групите на европейски турнир. В борбата за титлата сме и просто трябва да вкарваме повече голове от всеки един съперник. Всеки мач е отделна битка и трябва да бъдем максимално концентрирани.

Бодьо/Глимт и Зоря са равностойни на нас, така че имаме реална възможност за второто място. На това се надявам и с нетърпение очаквам да го постигнем.

Пожелавам на всички наши фенове много щастливи мачове и искам да знаят, че тяхната подкрепа е ключова за успеха на отбора".

ЦСКА с десета победа за Купата със Стойчо Младенов начело

ЦСКА с десета победа за Купата със Стойчо Младенов начело

Припомнете си кои бяха другите