Съветникът на акционерите на ЦСКА по футболните въпроси Алън Пардю все още не е присъствал на тренировки на "армейците", провеждани на базата в Панчарево, под ръководството на Стойчо Младенов. Екзекутора на Ливърпул води за пръв път занимание на "червените" миналия понеделник, а до вторник вечер бившият мениджър на Кристъл Палас и Нюкасъл така и не бе посетил тренировка на тима.

Британецът никога не е бил редовен гост на отбора, но досега винаги се появяваше на някое от първите занимания на новоназначените треньори.

За разлика от Пардю, финансовият директор Трифон Попов не пропуска тренировка след настъпилите рокади по горните етажи на клуба през изминалата седмица. Той пътува с ЦСКА делегация за гостуването на Лиепая в Латвия, а ще лети с отбора и за Хърватска идната сряда. Той наблюдава всяка една тренировка.

От вчера футболистите на "червените" са в лагерна обстановка. Те са се събрали в клубната тренировъчна база, където са обядвали заедно, след което са имали няколко часа за отдих. След проведената вечерна тренировка са се прибрали по стаите си в Панчарево, където са преспали преди днешния важен двубой с Осиек, пише "Тема Спорт".

Голяма отговорност за Греъм Кери в ЦСКА

Голяма отговорност за Греъм Кери в ЦСКА

Ще изпълнява статичните положения