ЦСКА пусна в продажба абонаментните карти за новия сезон. 

Ето какво пише в сайта на клуба: 

"Армейци,

От днес (18 юни) започва онлайн продажбата на абонаментни карти за сезон 2024/25 година. Сезонните карти ще могат да бъдат закупени и на каса на EasyPay.

При ползване на метод за плащане EasyPay, заплащането се извършва в удобна за Вас каса на EasyPay срещу представяне на десетцифрен код, който ще получите по имейл и на последна стъпка, след потвърждаване на заявката!

Абонаментни карти ще могат да бъдат закупени и от касите на Националния стадион "Васил Левски" от 1 юли (понеделник).

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на стадион "Васил Левски" само за Първа лига, плейофната фаза и турнира за Купата на България (без финала).

Притежателите на сезонни карти ще могат да посещават и домакинските мачове на ЦСКА II във Втора лига.

Цените на картите са, както следва:

- Сектор Г - 130 лева

- Сектор А - 195 лева

- Сектор А (ложа) - 260 лева

- ВИП ложа - 1948 лева

- ВИП с паркинг (31 лимитиран брой карти) - 3100 лева

* ВАЖНО!!! Цените на картите са съобразени с трите домакинства, в които отборът ни ще бъде без публика!

ПОРЪЧАЙ СВОЯТА АБОНАМЕНТНА КАРТА ТУК (за нови картодържатели) >>

Продължава продажбата на семейни карти за сектор "А". При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор "А" ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта.

Допълнителна отстъпка ще ползват и пенсионери, както и хора с ТЕЛК - цените за тези карти ще бъдат 50% от началната цена на секторите.

За трети пореден сезон ЦСКА ще предлага и карти за деца от 7 до 14 години. Детските карти също ще бъдат с 50% намаление.

ВАЖНО!!! Семейни, пенсионерски, ТЕЛК и детски карти ще се продават само на касите на стадион "Васил Левски"!

Всеки един картодържател, който представи карта от миналата година, ще получи и допълнителна отстъпка в размер на 10% от цената!

Местата на картодържателите от миналия сезон ще се пазят до 20 юли (събота) 2024 година. След изтичане на този срок съответното място ще бъде пуснато в свободна продажба.

ВЗЕМИ СВОЯТА КАРТА!

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС!

ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ И С ЦЯЛОТО СЪРЦЕ!

САМО ЦСКА!".