Ръководството на ЦСКА излезе с позиция преди финала за Купата на България по повод твърде ограничения капацитет за публика.

"Червените" обявяват, че предоставените 2000 билета са изключително малко и феновете са ощетени. От клуба призовават за преразглеждане на решението с пропуските.

ЕТО И ЦЯЛАТА ПОЗИЦИЯ НА ЦСКА: 

"Армейци,

Още миналата седмица по време на срещата между организаторите на финала, органите на реда и представители двата отбора, клубът ни заяви своята категорична позиция, че предоставените 2000 билета за публиката на ЦСКА са крайно недостатъчни. Тогава неофициално получихме индикации, че отговорните институции работят по разрешаването на казуса и е въпрос на време той да бъде решен в полза на многобройните фенове, които искат да подкрепят любимците си и да се насладят на футболния празник.

Поканиха Румен Радев на финала за Купата

Поканиха Румен Радев на финала за Купата

Става ясно дали ще приеме

За съжаление, към момента - понеделник, 11:07 часа, все още нямаме развитие по ситуацията, което силно ни притеснява. Остава малко време до срещата и затова призоваваме Министерството на здравеопазването и всички, от които зависи, да вземат по-скоро решение в името на футбола. А именно, двубой с такава важност и емоционален заряд да се проведе пред хората, заради които тази игра се е превърнала в световен социален феномен.

Поглед към историята: ЦСКА срещу дебютанти на финали

Поглед към историята: ЦСКА срещу дебютанти на финали

И двата тима разполагат с опитни футболисти, печелили много купи

Надяваме се, че благоразумието ще надделее и хилядите привърженици на ЦСКА няма да бъдат ощетени. Във всеобщ интерес е подобен спектакъл да се изиграе пред подобаващо всеотдайна публика".