ЦСКА представи отбора си за новия сезон на феновете вчера. След това победи с 2:0 Спортист в последната си лятна контрола. Състоя се и бойкотът на агитката, за който ултрасите пишат отдавна.

Кое беше най-ценното на стадион "Българска армия" снощи? Децата! Те бяха там. И не бяха никак малко. С екипи, шалчета, с... абонаментни сезонни карти. За да осмислят за пореден път думите от песента именно на агитката "Още от дете запали моето сърце". Хубаво е хората, които са измислили този текст и го пееха по време на всеки мач, да се замислят. Когато не си доволен от нещо, отиваш и изразяваш мнението си. Но не се отказваш от ходене на мачове и подкрепа към отбора на твоето сърце.

Какво ще се случи по време на първия официален мач срещу Арда, скоро ще разберем. Едно е сигурно - в секторите "В" и "А" хора ще има. Вече са продадени около 1000 абонаментни карти, а целта на феновете е да станат 5000. Такива призиви има в социалните мрежи.

Снимка 580022

На мен ми стана приятно да види тези две момичета - Анди и Вики. Облечени с екипчета на... Сектор "Г". С карти в ръце и усмивки на лице. Заведени на стадиона от техния баща. И така любовта се предава от поколение на поколение. И я има. Независимо от трудните моменти с отбора през годините.

За ЦСКА и миналият сезон не започна добре. Помним скандалите след първия мач срещу Лиепая. След това отбор и фенове изживяха незабравимата нощ, в която беше постигнат големия обрат срещу Виктория (Пилзен). "Червените" играха в групи на евротурнири за втори пореден път. Целта сега е нов пробив в Европа.

Ще има още нови попълнения, дойде млад и амбициозен треньор. Ръководството на клуба направи промени в положителен аспект, които се виждат. Най-важно е, че ЦСКА ще има нов и модерен стадион. Ще има и успехи на терена. Отново. Това е сигурно. Такава е съдбата на най-успелия ни футболен клуб. Но трябва да има и хора, които да подкрепят от трибуните, не пред телевизорите. Там да бъдат всички тези, които като Анди и Вики, наистина са със запалени сърца по ЦСКА още от деца...

Калоян Кръстев: Откакто съм в ЦСКА, това е най-добрият колектив

Калоян Кръстев: Откакто съм в ЦСКА, това е най-добрият колектив

"Ситуацията в съблекалнята е много добра"