Нови лица, но добре познати на всички. Усмивки и пределна мотивация за успех. Такава беше картинката на базата на ЦСКА в Панчарево тази сутрин. "Червените" се събраха там още в 07:30 часа, за да преминат през задължителните тестове за COVID-19. Утре ЦСКА лети за Лиепая, където в четвъртък гостува на едноименния отбор в мач-реванш от Лигата на конференциите. Това ще бъде дебют за новия треньор на отбора - Стойчо Младенов.

Днес той дойде на базата в добро настроение, а там вече го чакаха помощниците му Анатоли Нанков, Тодор Янчев, Стоян Колев и Кирил Динчев. Последният има много работа, ще трябва да върне познатата по негово време добра физическа подготовка на футболистите. Както е известно, Динчев беше отстранен от първия отбор на ЦСКА, а за кондицията се грижеше Пабло Караско. Последваха много контузии точно преди и по време на старта на сезона.

На Панчарево бяха още новият изпълнителен директор Филип Филипов, финансовият такъв - Трифон Попов, съветникът на акционерите по футболните въпроси Алън Пардю, Ива Уорън, администраторът Стойко Сакалиев и легендата Георги Велинов, който е и скаут. Те също бяха там за тестове за коронавирус.

На работа в клуба пък остава легендарният домакин Добри Димов, известен повече като бай Добри.

Майкъла: ЦСКА бие с 2:1 в Латвия и всичко тръгва нагоре

Майкъла: ЦСКА бие с 2:1 в Латвия и всичко тръгва нагоре

"Стойчо компромиси не прави"