Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров празнива своя имен ден днес, но изрази разочарование от равенството с Лудогорец 1:1 на "Българска армия".

"Хиксът е закономерен. Не успяхме да зарадваме феновете и съотборниците си, много исках да вкарам гол за именния ден. Бяхме нервни в първите 15 минути на мача, особено с топката в крака. Всеки път срещу тях е така. Не знам на какво се дължи, сигурно е на психическа основа. Не сме по-слаб отбор от тях, били сме ги вече... Трябва да вярваме повече в себе си и да го показваме на терена", заяви Бодуров.

"Преди първия мач с Лудогорец бяхме пред тях, а сега изоставаме на шест точки от тях. Как да вървим напред? Съдиите свирят прекалено лесно фаулове в България. Като цяло и футболистите лягат лесно, което е грешка на съдията. Играта много се накъсва и това пречи. Съдията нямаше някаква фрапантна роля в този мач. Липсва ни самочувствие, показвахме го срещу по-малките отбори, а срещу Лудогорец го нямаме. Странно, ако имаш самочувствие с едните, трябва да имаш и с другите, но ние не го показваме. Нямам представа защо е така", добави защитникът.

ЦСКА и Лудогорец завършиха наравно 1:1

ЦСКА на Ел Маестро пак не взе голям мач, Лудогорец запази преднината си на върха в Първа лига!

Без победител на "Българска армия"