Карлос Насар, европейски шампион за мъже в категория до 89 кг от Евро 2024 по вдигане на тежести в София, говори пред "Фокус" за любовта си към ЦСКА.

"ЦСКА е наистина отбор с история, отбор с личности, отбор с примери. От дете съм запален фен на този отбор и наистина се надявам отново да достигне висините, които е достигал преди.

Това е отбор, който наистина заслужава уважение и печели любовта ти бързо.

Ходил съм на наистина много мачове. Първият мач, който посетих беше преди може би 7-8 години, но нямам спомен, който точно беше.

Всеки един мач на ЦСКА е незабравим. Толкова сплотена публика има, толкова играчите да обичат и да искат да направят отбора си шампион... всеки един мач е удоволствие. Аз обичам да гледам моя отбор.

Не съм набелязал даден мач, на който искам да отида в следващите месеци, но на който мога със сигурност ще отида стига ежедневието ми да го позволи.

Имаше сега известни промени в ЦСКА. Надявам се те да са за добре. Моето желание е ЦСКА да бъде шампион. Знам, че го можем. Това си ми е надеждата - да бъдем шампиони. Това е спорт и всичко може да се случи. Както се казва: "Очаквай неочакваното", каза той.