Цяла седмица се наслушахме и нагледахме на мрънкане, че съдия на дербито ЦСКА - Локомотив (Пловдив) ще бъде Валентин Железов. Като започнем от лагера на гостите и Георги Иванов, и стигнем до разни хора, които нямат нищо общо с един от двата отбора. Целта беше ясна - реферът да бъде сплашен. Получи се. Железов реши да си направи мача лесен, като... не допусне да има мач! На "Армията" футбол днес нямаше. Накъсване на играта от първата минута, фаул след фаул и две нули на таблото, които са добре дошли за тима от Разград.

Не е нормално да има 53 нарушения в срещата. И само 6 жълти картона. 29 фаула направи Локомотив, 24 ЦСКА. Поне половината можеха да не се свирят. Футболът е мъжки спорт, а 8 март е в понеделник. Железов запознат ли е с това?

ЦСКА завърши дербито с 69% владеене на топката и 137 атаки. При 79 за Локомотив. Въпреки факта, че на по-малко от 2 минути се свиреше нарушение. Като добавим 63 тъча за двата отбора, то става страшно. За какъв футбол говорим?

Нормално е от ЦСКА да са недоволни от рефера. За Локо не знам, но те си изпълниха задачата - да не загубят в София. След като дни наред се вдигаше шум около назначението на Железов.

Има още много какво да се желае от играта на ЦСКА, естествено. Но днес трудно може да се правят някакви изводи. Защото един явно уплашен рефер реши хората да гледат основно него и фаул след фаул, вместо футбол. От такъв мач никой не печели. Всъщност... само един хегемон.

ЦСКА и Локомотив (Пловдив) не се победиха - 0:0

Малко футбол, слаб съдия и без гол в дербито ЦСКА - Локо (Пловдив)

Без попадения между двата тима на "Армията"