23-годишният нападател на ЦСКА - Браян Морено е повален от вирус и това е причината той да пропусне вчерашната контрола с Астана, научи "Тема Спорт".

Колумбиецът е усетил неразположението сутринта и от медицинския щаб на "армейците" веднага са взели мерки и са започнали неговото лечение. В предишните дни болен бе и норвежецът Тобиас Хайнц. Очаква се Морено, който е един от тримата голмайстори на тима през есенния полусезон, да пропусне оставащите контроли в Турция в неделя и понеделник, съответно срещу Македония Гьорче Петров и Шахтьор Караганда.

Както "Тема Спорт" вчера писа, на "Армията" изобщо не е обсъждана възможността приятелската среща с тима от Скопие да бъде отменена. Такъв призив отправиха от фенклуб "Сектор Г" на база повишилото се в последните дни напрежение по оста България - Северна Македония.

Още вчера стана ясно, че ако в ЦСКА бяха решили да послушат привържениците, трябваше да платят 20 000 лева. Такава неустойка е залегнала в договорите за контроли на Македония Гьорче Петров с всички тимове, които среща през зимата.

Майкъла: Важно е ЦСКА да се намира в добър ритъм за официалните мачове

Майкъла: Важно е ЦСКА да се намира в добър ритъм за официалните мачове

"Чест прави на изпълнителния директор Филип Филипов и Данаил Ганчев, че бяха поканили всички заслужили ветерани на коледния банкет през декември и видяхте колко много хора се събраха"